Hulp nodig? 030 753 12 34 Account 0

In januari was JAN Verhuur decorateur van een roaring twenties bedrijfsfeest met strikjes, hoedjes en parelkettingen. In een voormalige lijnolie- en mengvoederfabriek, DeFabrique hebben wij 3 ruimtes geheel ingericht in The Great Gatsby sfeer. Hier hebben we door middel van een klassieke bar met café inrichting van ronde tafels en Thonet stoelen de juiste sfeer gecreëerd. Naast een lounge café was er ook een klein theater met een podium voor Jazz muzikanten.

Chique zwart café meubilair gecombineerd met zwarte buffet delen voorzien van gouden Great Gatsby stickers, goud koperen vazen opgemaakt met kristal kettingen, zwarte en witte veren, art deco kroonluchters, dudok lampen en Chesterfield zitmeubilair… Alles klopte tot in de kleinste details. Zelfs het personeel was geheel in stijl en paste perfect in het beeld van de jaren 20.

Van dit project hebben wij een mooie sfeerimpressie gemaakt. Geniet en kijk mee. Wellicht inspirerend voor jouw feest of event. Wij maken graag een concept op maat naar jouw wensen.

JAN Verhuur – Bijzonder sfeervol

Meer berichten