Hulp nodig? 030 753 12 34 Account 0

Convenience in Actie

31 maart en 1 april was het zo ver: dé partner voor nationale franchise-formules Lekkerland, hield de nieuwste editie van Convenience in Actie. In de Fabrique nam Lekkerland je mee op een avontuurlijke reis door de dynamische, nieuwe wereld van het gemak. Een reis waar leerzame workshops je kennis verrijkten en waar inspirerende proeverijen je nieuwe smaken lieten ontdekken. Lekkerland wilde tijdens het tweedaagse event niet alleen een beeld schetsen van de convenience wereld in de toekomst. Ze lieten ook zien hoe ze daar vorm aan gaven. Niet voor niets hanteert de groothandel als uitgangspunt ‘Your most convenient partner’. De groothandel wil in haar dagelijkse advies met de Convenience in Actie laten zien, hoe ze afnemers en klanten succesvoller kan maken.

Aankleding

JAN Verhuur mocht de volledige opbouw en aankleding van het evenement realiseren. We hadden 4 verschillende, sfeervolle locaties ingericht. In iedere locatie sloten de stands naadloos aan op de inrichting van de zithoeken & catering punten. De grootste loods, de Copraloods, was ingericht met een naturel look, uitgevoerd in moderne & nieuwe materialen. Dit deden we door bijvoorbeeld rotan hanglampen op te hangen en torens te maken van kuubkisten. Ook hebben we de gehele layher-bouw gedaan en banners op maat ontworpen voor de standhouders.

Vanuit de Copraloods vervolgden de bezoekers hun weg door Silo 36 naar Loods 8, waarbij er een warm en luxueus gevoel was gecreëerd. Dit bereikte we door groene en zwarte kleuren te combineren met koperen details, fluwelen stoffen, Urban Jungle kussens, groene planten en diverse prints.

In de laatste 2 ruimtes, Loods 5 en 6, had het Urban Jungle thema een Cubaans tintje. Veel planten, felgekleurde kussens, tropische statonnen en prikkabelverlichting. De ruimtes onderscheidde zich vooral door het gebruik van veel kleur en witte achtergronden met houtprints in de stands. De basis van de stands was in bijna alle ruimtes hetzelfde. Echter door het gebruik van andere kleuren, achtergronden en materialen in de decoratie & aankleding, gaven we iedere locatie een uniek en eigen karakter.

Wil jij ook een beurs op maat? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bel één van onze collega’s voor meer informatie, 030 753 12 34.

Meer berichten