Hulp nodig? 030 753 12 34 Account 0

Fantasierijke dromen en contrasten tussen groot en klein. Alice in Wonderland doet de verbeelding spreken.

Bekijk

De gezichten van JAN Verhuur

Wie zijn de gezichten van JAN Verhuur? Wij stellen je graag voor aan ons unieke elftal. JAN Verhuur heeft het laatste jaar een grote groei doorgemaakt. We zijn versterkt met een aantal gedreven en creatieve krachten. 

Het eerste contact heb je vaak telefonisch met onze salesadviseurs: Linda, Daan & Boy. Zij zullen je telefonisch en per e-mail adviseren over de aankleding en invulling van thema events, personeelsfeesten, winkelopeningen, product promoties, beursconcepten, podiumpresentaties of andere bijzondere aanvragen. 

Bij complexe opdrachten zal onze junior 3D designer Marloes de ideeën en concepten van sales vertalen naar aantrekkelijke visualisaties voor opdrachtgever en uitvoerder. Na de aanvraag komen we bij onze koningin van de puzzels, onze planner Alies. Zij zorgt dat materialen, personeel en transport op de juiste manier worden ingepland en gecombineerd. De pakbonnen komen bij onze schatbewaarders Jos en Dick terecht. Zij zorgen samen dat de orders worden gepakt en klaar worden gezet in ons magazijn. Mochten er materialen met schade terugkomen of op maat gemaakt moeten worden, zal ons restaurateur Bert deze vakkundig repareren, herstellen of fabriceren.

Voor de uitvoer hebben wij 2 projectleiders, sfeermakers en decorateurs in dienst. Bruno, onze senior projectleider, zorgt voor rust en structuur in grote complexe events en stuurt mensen op de juiste manier aan, net als Djustin. Ook hij zet zich dagelijks in om een mooi visitekaartje van JAN Verhuur op locatie achter te laten. 

Benieuwd wat wij voor jouw event, verjaardag of gelegenheid kunnen realiseren? Bel ons dan vandaag nog voor een concept op maat.

JAN Verhuur – Bijzonder sfeervol

Meer berichten