Hulp nodig? 030 753 12 34 Account 0

Ga je deze zomer nog trouwen?

Ga je deze zomer nog trouwen? Wat ontzettend leuk! In Corona tijden gaat alles helaas een beetje anders dan normaal. Maar wij willen je graag helpen, om in bijzondere tijden toch deze dag tot een succes te maken.

Ben je op zoek naar de inrichting en bruiloftdecoratie of zoek je alleen een aantal leuke items om het feest een beetje sfeer mee te geven? Met de enorme voorraad in ons magazijn kunnen we alle kanten op. Denk bijvoorbeeld aan onze roze gecapitonneerde bank, de bruine wijnvaten, de Perzische loper of het koperen windlicht.

Of de bruiloft plaatsvindt op een mooie romantische locatie of in een sfeervolle tent in het midden van een landgoed, met de juiste materialen maken wij het feestje helemaal af!

Kortom, ga je deze zomer nog trouwen? Zoek dan foto’s op internet met de bruiloftinspiratie die je in gedachten hebt en neem contact met ons op. Wij staan voor je klaar om met je mee te denken over de bruiloftstyling en een vrijblijvende offerte voor je op te stellen.

#janverhuur #bijzondersfeervol #nieuweideeën #oplossingsgerichtwerken #samenmetjan #coronatijden #bruiloft #bruiloftinspiratie #mijndroombruiloft #bruiloftstyling #bruiloftdecoratie #trouwenin2020 #coronabruiloft #buildingthebrand

Meer berichten