Hulp nodig? 030 753 12 34 Account 0

La Dolce Vita

Wat leuk, jullie gaan trouwen! Gefeliciteerd.

Vandaag vieren jullie alles van het goede leven. Lekker eten, goede gezondheid en in het gezelschap van de mensen die je dierbaar zijn. Samen hebben jullie nagedacht over dè jurk, het pak, de catering en de locatie waar de ceremonie en het feest zal gaan plaatsvinden. Maar het kan natuurlijk zijn dat je net nog even de ‘touch’ mist om jullie bruiloft compleet te maken.

JAN Verhuur verzorgd een persoonlijke inrichting en decoratie met unieke details. Geheel in ‘La Dolce Vita’ stijl zorgen wij voor een ontspannen sfeer met een vintage uitstraling. Ons magazijn in Utrecht is gevuld met een schat aan originele, authentieke stoelen, fauteuils & banken om een ceremoniële opstelling te realiseren om van te dromen. Ook voor het inrichten en decoreren van de feestavond bent u bij JAN Verhuur aan het juiste adres.

Vintage fauteuils & banken worden gecombineerd met hedendaagse, romantische decoraties die te gebruiken zijn als zithoek, photobooth of eyecatcher. Aanvullend denken wij graag met jullie mee als het gaat om een cadeautafel, ceremonie, feest, buffet en gastenboek, geheel in stijl!

Vind je het leuk om vrijblijvend een offerte te ontvangen of samen een op maat gemaakt plan voor jullie bruiloft te bedenken, neem dan contact met ons op via 030 753 12 34 of via [email protected].

Meer berichten