Hulp nodig? 030 753 12 34 Account 0

Moon Trees bij de Kartfabrique in Utrecht

JAN Verhuur heeft de Moon Trees arena gerealiseerd voor de Kartfabrique in Utrecht. Met behulp van o.a. sloophouten wanden, roestige golfplaten en grijze lockers hebben we een spannend en uitdagend doolhof gecreëerd.

Maar wat is Moon Trees?
Moon Trees is een levend bordspel, een avontuurlijke mix tussen Catan en Verover de Vlag. Ben je fanatiek, strategisch en avontuurlijk aangelegd? Dan is Moon Trees het spel voor jou! Samen met je team betreed je een verlaten wereld waarin alles draait om samenwerken met elkaar en de verschillende elementen. In deze real life game vind je Moon Trees die als een onzichtbaar schild de aarde beschermen, zodat wij hier veilig kunnen leven. Met de te verdienen grondstof munten verzorg je de Moon Trees. Hoe meer goed verzorgde Moon Trees, hoe meer punten je behaalt. In twee rondes strijd je als team om het veroveren van de meeste en meest waardevolle Moon Trees.

Het bemachtigen van grondstoffen, bewaken en veroveren van Moon Trees vergt ultieme samenwerking en strategisch inzicht. Daag jezelf en anderen uit! Wil je dit spel ook spelen? Tot en met 30 augustus kun je dit spel spelen bij de Kartfabrique. Boek hier alvast je tickets.

#janverhuur #bijzondersfeervol #kartfabrique #moontrees #newgame #indooractivity #inthespotlight #mondaymotivation

Meer berichten