Hulp nodig? 030 753 12 34 Account 0

Spreek tot de verbeelding met een achtergronddoek, om je plaatje helemaal af te maken!

Bekijk

Open vacature

Eén beeld zegt meer dan duizend woorden. Met 2300m² aan materialen heeft JAN Verhuur ruim voldoende middelen om de meest uiteenlopende verhalen te vertellen. Door een locatie op onze bijzondere manier in te richten en aan te kleden, zorgen wij ervoor dat gasten de bijeenkomst niet snel zullen vergeten. Wij zijn verhalenvertellers zonder tekst. Wij denken mee en staan vanaf het idee tot de uitvoering klaar voor onze opdrachtgevers.

Ben jij razend enthousiast over JAN Verhuur, maar staat de functie waar jij naar op zoek bent niet online? Geen zorgen! Wij zijn super benieuwd waar jouw enthousiasme vandaan komt en waarom jij graag bij ons wilt komen werken. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe energie en daarom willen we jou uitdagen om een open sollicitatie naar ons te sturen! Wie weet drinken we dan binnenkort een kopje koffie met elkaar en kunnen we je een rondleiding geven binnen ons bedrijf!

INTERESSE?
Stuur dan een mail met je motivatie en cv naar [email protected]. Voor vragen kun je bellen met Mandy van het HR team op 030-2404075. We kijken uit naar je bericht!