Hulp nodig? 030 753 12 34 Account 0

Evenementen inrichting

JAN Verhuur biedt een oplossing voor complete inrichtingen en decoratie voor evenementen en bedrijfsfeesten. Onze decorateurs transformeren iedere gewenste locatie in de door u gewenste sfeer.

JAN Verhuur beschikt over een uitgebreide collectie uitgesproken inrichting. Van een oude ski-lift-cabine tot het vrijheidsbeeld. De inrichting van JAN Verhuur heeft altijd een verhaal. De authentieke materialen zijn vaak al vele jaren oud. Met veel liefde en toewijding koesteren wij de originele uitstraling. Een verzameling van unieke, originele en soms zelfs antieke inrichting en rekwisieten. Ook kunt u bij ons terecht als u echt iets speciaals nodig heeft. De mogelijkheden van JAN Verhuur zijn talrijk. Voor ieder evenement bestaat een bijpassende unieke inrichting.

Bij JAN Verhuur wordt er gewerkt met verschillende thema’s zoals; après ski, Moulin Rouge, de kroeg, Hollywood, oosters, heren sociëteit, Holland, tropisch, seventies, parade, western, Las Vegas, hospitaal, park, glitter & glamour. Ook combinaties van de vele inrichtingspaketten zijn natuurlijk mogelijk.

De collectie wordt alsmaar groter en wij zijn druk bezig de volledige collectie te fotograferen. Neem contact met ons op als u op zoek bent naar iets specifieks, of vul het contactformulier op deze pagina in.

Vraag informatie aan