Hulp nodig? 030 753 12 34 Account 0

Ons ervaren en gedreven team staat 24/7 voor je klaar!

Nieuw gebouwd op oude funderingen

Sinds jaar en dag verzamelt Jan van Eck bijzondere materialen. Van een antieke filmprojector tot een compleet vliegtuig-interieur en duizenden items daartussenin. JAN Verhuur combineert deze unieke verzameling met de ervaring en deskundigheid van professionele decorateurs.

JAN Verhuur is een jong en fris bedrijf dat razendsnel nieuwe verhalen visualiseert. Een flexibel team verzorgt bijzondere inrichtingen voor jouw evenement, theatervoorstelling, filmopname of fotoshoot.


030 753 12 34

Wilt u meer weten over JAN Verhuur? Bel met Frank


Missie en Visie

JAN Verhuur gaat altijd voor het wow-effect. Met onze inrichtingen en accessoires wordt jouw evenement, beurs, congres, theater- of filmproductie een levendige herinnering.

Inrichtingen van JAN Verhuur blinken uit in originaliteit, degelijkheid en detail. De originele materialen van JAN Verhuur hebben karakter en worden met veel liefde onderhouden en gerestaureerd.

Het team van JAN Verhuur staat voor je klaar

Pasqual Schoumans I Projectleider & Decorateur
Projectleider

Pasqual Schoumans I Projectleider & Decorateur

+31 (0)30 753 12 34
Frank Maas I Sales
Sales

Frank Maas I Sales

+31 (0)753 12 34

Wil je meer te weten komen over JAN Verhuur?

Kunnen we met je meedenken? Heb je een vraag? Onze spullen zijn vintage, de koffie is daarentegen altijd vers! Dus kom vooral een bakkie doen. Bellen of mailen mag natuurlijk ook.

Neem contact met ons op