Hulp nodig? 030 753 12 34 Account 0

Verhalenvertellers met oog voor detail

Sfeerbepalende inrichting

Wij zijn verhalenvertellers zonder tekst. Één beeld zegt namelijk meer dan duizend woorden. Met 2300m² aan vintage materialen heeft JAN Verhuur ruim voldoende middelen om jouw verhaal te vertellen. Door een locatie op de juiste manier in te richten en aan te kleden, zorgen wij ervoor dat jouw gasten de bijeenkomst niet snel zullen vergeten. We denken graag met je mee en staan van idee tot uitvoering voor je klaar.

Heb je kristalhelder hoe jouw evenement eruit moet zien? Geweldig! Kies in onze webshop de inrichting, rekwisieten en sfeerdecoratie die jouw feest, beurs, congres of theaterproductie onvergetelijk maken.

Bekijk onze inrichtingen
  • Oog voor detail
  • Grote collectie eyecatchers
  • Creatieve decorateurs
  • Uitgebreid netwerk
  • Exclusieve inrichtingen
  • Duizenden authentieke accessoires en decoratieve materialen

030 753 12 34

Wilt u meer weten over JAN Verhuur? Bel met ons sales team.


Oog voor detail

Met JAN Verhuur als partner hoef je je geen zorgen te maken over een goede sfeer tijdens je evenement. Onze decorateurs weten in iedere ruimte het juiste accent te leggen. Ze bouwen razendsnel op en af en hebben oog voor detail. Een Amsterdamse bruine kroeg is pas af  met een Perzisch kleedje op de tafels.

Authentieke materialen

“Die heeft mijn oma ook!” is een veelgehoorde uitspraak tijdens de opbouw van een evenement. En het is nog eens waar ook, want Jan Verhuur heeft duizenden authentieke accessoires en decoratieve materialen. Deze voorwerpen behouden hun originele uitstraling dankzij de toewijding van ons creatieve team.

Deze projecten gingen u voor

Heb je een vraag of kunnen we met je meedenken? Bel ons sales team!

Op werkdagen bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur.

030 753 12 34