Hulp nodig? 030 753 12 34 Account 0

Verhalenvertellers met oog voor detail

Sfeerbepalende inrichting

Wij zijn verhalenvertellers zonder tekst. Één beeld zegt namelijk meer dan duizend woorden. Met 2300m² aan vintage materialen heeft JAN Verhuur ruim voldoende middelen om jouw verhaal te vertellen. Door een locatie op de juiste manier in te richten en aan te kleden, zorgen wij ervoor dat jouw gasten de bijeenkomst niet snel zullen vergeten. We denken graag met je mee en staan van idee tot uitvoering voor je klaar.

Heb je kristalhelder hoe jouw evenement eruit moet zien? Geweldig! Kies in onze webshop de inrichting, rekwisieten en sfeerdecoratie die jouw feest, beurs, congres of theaterproductie onvergetelijk maken.

Bekijk onze inrichtingen
  • Oog voor detail
  • Grote collectie eyecatchers
  • Creatieve decorateurs
  • Uitgebreid netwerk
  • Exclusieve inrichtingen
  • Duizenden authentieke accessoires en decoratieve materialen

030 753 12 34

Wilt u meer weten over JAN Verhuur? Bel met ons sales team.


Onze werkwijze in 6 stappen

Stap 1

Ideeën verzamelen en inventarisatie

Ruim duizend producten wachten op jou in onze online productcatalogus. Blader er doorheen en laat je verleiden of bezoek ons magazijn en kom samen met ons tot de meest creatieve ideeën voor jouw evenement!

Bekijk onze collectie
Stap 2

Brainstorm

Ons creatieve team maakt jouw evenement graag onvergetelijk. De decorateurs kennen de collectie en adviseren je met plezier een inrichting op maat. Laat de brainstorm maar aan hen over!

Neem contact met ons op
Stap 3

Plaats je bestelling

Selecteer de rekwisieten die jouw evenement af maken en plaats je bestelling. Je kunt natuurlijk ook een offerte aanvragen.

Vraag offerte aan
Stap 4

Op- en afbouw

Onze decorateurs bouwen graag de inrichting voor je op. Zo kan JAN Verhuur een exclusief plaatje garanderen. Uiteraard bouwen we na afloop van je evenement razendsnel af. Ook om 4 uur ‘s nachts.

Maak kennis met ons team
Stap 5

3…2…1…live!

Geniet! Dit is jouw moment, want je evenement is een groot succes. De aankleding van de ruimte bepaalt de sfeer en zorgt voor een levendige herinnering aan dit moment.

Stap 6

Evaluatie

We zijn erg benieuwd hoe je de samenwerking hebt ervaren. Tijdens een evaluatiemoment is alle feedback welkom. Het biedt ons de mogelijkheid om je in de toekomst een nóg betere service te verlenen.

Oog voor detail

Met JAN Verhuur als partner hoef je je geen zorgen te maken over een goede sfeer tijdens je evenement. Onze decorateurs weten in iedere ruimte het juiste accent te leggen. Ze bouwen razendsnel op- en af en hebben oog voor detail. Een bruine kroeg in Amsterdam is pas af als er een schilderijtje van André Hazes aan de muur hangt.

Authentieke materialen

“Die heeft mijn oma ook!” is een veelgehoorde uitspraak tijdens de opbouw van een evenement. En het is nog eens waar ook, want Jan Verhuur heeft duizenden authentieke accessoires en decoratieve materialen. Deze voorwerpen behouden hun originele uitstraling dankzij de toewijding van ons creatieve team.

Deze projecten gingen u voor

Heb je een vraag of kunnen we met je meedenken? Bel ons sales team!

Op werkdagen bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur.

030 753 12 34