Hulp nodig? 030 753 12 34 Account 0

Terug de schoolbanken in!

Steeds vaker worden lezingen en workshops op deze manier ingestoken; ‘Terug de schoolbanken in!’. Door het podiumplaatje op deze manier aan te kleden, creëer je allereerst een aantrekkelijk beeld, waarbij de bezoekers geboeid naar blijven kijken. Daarnaast wordt het geen saaie presentatie, maar een interactief gesprek tussen de presentator en het publiek. In plaats van 3 moderne barkrukken op een rij, voelen de sprekers zich ook vrijer. Je zult merken dat er meer meningen loskomen in de discussies of vraagstukken die aan bod komen.

In dit voorbeeld was Ajouad El Miloudi één van de presentatoren, die tijdens deze middag het thema: ‘Jongeren en een toekomst in zorg & welzijn’ behandelde. In plaats van dat de jongeren naar de docenten luisterden, zaten dit keer de docenten in de zaal en werd de visie vanuit de jongeren op het thema belicht. Achteraf gezien was het voor zowel de sprekers, als voor de bezoekers een zeer interessante en leerzame middag.

Wil jij ook een interactief podium plaatje neerzetten bij je presentatie? Neem dan contact met ons op en wie weet heb jij binnenkort een JAN Verhuur set op je podium!

Meer berichten