Hulp nodig? 030 753 12 34 Account 0

Anderhalve meter samenleving

Waar iedereen op dit moment normaliter mee bezig zou zijn, het evenementen- en festivalseizoen, is nu helaas niet het geval. En met de voorgenomen ‘anderhalve meter samenleving’, wordt dat ook allemaal een stuk lastiger.

In plaats daarvan houden we ons allemaal bezig met andere werkzaamheden. Het kantoor schoonmaken, het magazijn op orde brengen en zorgen dat we straks goed voorbereid zijn. Onze gedachten gaan alle kanten op, want… wanneer mogen we weer actief aan de slag? Wanneer kunnen wij weer doen wat we het liefste doen, ons werk in de evenementenbranche? Hoe dit eruit gaat zien weet nog niemand op dit moment, aan welke regels moeten we ons gaan houden en hoe moeten we dit doen? Helaas is daar nu nog geen antwoord op, dat horen we vanavond ongetwijfeld tijdens de perspresentatie van minister-president Rutte.

Dat houdt niet in dat we stil hoeven te zitten. Den Haag is zich aan het voorbereiden op een anderhalve meter samenleving. Nou, dat kunnen wij ook! Zodra er weer evenementen mogen worden georganiseerd, denken wij graag met je mee in oplossingen. Dat is iets waar JAN Verhuur goed in is.

Voor nu wensen we iedereen sterkte in deze moeilijke tijden, maar blijf vooral gezond!

Team JAN Verhuur

Meer berichten