Hulp nodig? 030 753 12 34 Account 0

Een roaring twenties bedrijfsfeest met strikjes

In januari was JAN Verhuur decorateur van een roaring twenties bedrijfsfeest met strikjes, hoedjes en parelkettingen. In een voormalige lijnolie- en mengvoederfabriek, DeFabrique hebben wij 3 ruimtes geheel ingericht in The Great Gatsby sfeer. Hier hebben wij o.a. met een klassieke bar met café-inrichting de juiste sfeer gecreëerd. Verder was er naast een lounge-café ook een klein theater met een podium voor Jazz-muzikanten gebouwd. Geheel met rode pluche theaterbankjes.

Chique zwart café meubilair gecombineerd met zwarte buffet delen voorzien van gouden Great Gatsby opdruk. Daarnaast goud koperen vazen opgemaakt met kristal kettingen. Verder veel zwarte en witte veren, maar ook art deco kroonluchters, dudok lampen en Chesterfield zitmeubilair… Alles klopte tot in de kleinste details. Zelfs het personeel was geheel in stijl en paste perfect in het beeld van de jaren 20.

Tot slot hebben wij van dit project een mooie sfeerimpressie gemaakt. Geniet en kijk mee. Wellicht inspirerend voor jouw feest of event. Wij maken graag een concept op maat naar jouw wensen.

#janverhuur #bijzondersfeervol #greatgatsby #strikjes #hoedjes #parelkettingen #cafemeubilair #chesterfield #dudoklampen #jaren20

Meer berichten