Hulp nodig? 030 753 12 34 Account 0

De voorjaarsbeurs van SPAR

Op 13 februari vond weer de voorjaarsbeurs van SPAR plaats. Een evenement waar SPAR en haar leveranciers hun (nieuwste) producten en diensten kunnen tonen aan alle SPAR ondernemers en hun teams. Ook dit jaar mocht JAN Verhuur de complete aankleding verzorgen, van layher stands tot inrichting op detail. Na de nodige voorbereidingen zijn we erg trots op het eindresultaat.

Dit jaar stond het evenement in het teken van duurzaamheid. Verduurzamen is niet nieuw voor SPAR. Maar soms is reguliere aandacht niet genoeg en daarom wil SPAR middels dit evenement een stapje extra zetten. Wij kregen de opdracht om de beurs in te richten. Een erg leuke opdracht om een hele beurs in te richten in het thema ‘duurzaamheid’. Wij hebben onder andere een waste-toren gebouwd, hierop stonden allemaal weetjes over afval en verspilling. We hebben ook 4 meetingpoints gebouwd, met gerecycled hout. Ook hebben wij de prullenbakken geleverd waarmee je afval kon scheiden.

Natuurlijk hebben wij ook de sfeer aankleding en inrichting verzorgd. We hadden vintage zithoekjes gemaakt met onder andere: chesterfield banken, roomdivider trappen en een salontafel Biedermeier. We hadden een paastafel neergezet en gedecoreerd, het SPAR Lab gebouwd. Oftewel we hebben het hele evenement sfeer gegeven. Het was een prachtig project en we kijken uit naar de volgende samenwerking met SPAR.

Meer berichten