Hulp nodig? 030 753 12 34 Account 0

Nieuw thema bij JAN Verhuur: Natural Bohemian

Genieten van een lekkere nazomer? Geheel COVID19 proef natuurlijk! Met het thema ‘Natural Bohemian’ realiseren wij in een korte tijd een sfeervol thema. Dit kan op iedere gewenste locatie. Zelfs op het parkeerterrein van jouw bedrijf!

Een robuuste look-and-feel met luchtige en romantische elementen. Bijvoorbeeld grote white wash tafels met vintage stoelen. En qua aankleding sierkussens, houten objecten en tafeldecoraties. Geheel passend bij de trend van het moment zijn onze palletbanken met luxueuze en comfortabele kussens.

Wij werken geheel volgens de RIVM richtlijnen. Door onze jarenlange ervaring in de verhuur branche, weten wij als geen ander hoe wij een ruimte gezellig kunnen maken. En ons vervolgens toch aan de regels kunnen houden.

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen doen? Neem contact met ons op voor een passend advies en een vrijblijvende offerte.

#janverhuur #bijzondersfeervol #naturalbohemian #natuurlijkbohemian #bohemianstyle #ibizastyle #nieuwthema #newtheme #vintage #whitewashtafel #peacockchair #wittestatafel #naturelbarkrukken #rotan #rotanbankje #rotanlampen #gemixtestoelen #staysafe

Meer berichten