Hulp nodig? 030 753 12 34 Account 0

Stadsstrand DEMKA kade

Vanaf 22 juni is Utrecht een stadsstrand rijker. Evenementenlocatie De Utrechtste Stadsvrijheid (DUS) heeft stadsstrand DEMKA kade geopend. Aan de rand van Utrecht vind je alle ruimte om met je voeten in het zand maximaal te genieten van zwoele zomeravonden, je smaakpapillen te prikkelen, een potje Jeu de Boules te spelen met vrienden of gewoon even voor je uit te staren.

Omdat sommige plannen snel gerealiseerd moeten worden, heeft JAN Verhuur voor een groot gedeelte het meubilair en de aankleding mogen verzorgen. Daarom hebben wij onze klassieke Bombay bioscoopstoelen ingezet als gezellige zitjes voor aan het water. De luxe palletbanken met loungekussens, zijn ideaal om met vrienden te genieten van een zomers biertje. Uiteraard hebben we het geheel afgestyled met reddingsboeien, houten bijzettafeltjes en plantjes.

Deze week zelf ervaren wat je nog meer kunt beleven bij Stadsstrand DEMKA Kade? Kijk dan snel even op de website: www.dusutrecht.nl/demkakade. En geniet vervolgens binnenkort met je vrienden of familie van food, drinks & fun.

#janverhuur #bijzondersfeervol #demka #demkastrand #demkakade #strandutrecht #zomerthuis #decor #decorverhuur #strandmeubilair #eventaankleding #anderhalvemeterafstand

Meer berichten